ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

ספטמבר 2030
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
1 בספטמבר 2030 2 בספטמבר 2030 3 בספטמבר 2030 4 בספטמבר 2030 5 בספטמבר 2030 6 בספטמבר 2030 7 בספטמבר 2030
8 בספטמבר 2030 9 בספטמבר 2030 10 בספטמבר 2030 11 בספטמבר 2030 12 בספטמבר 2030 13 בספטמבר 2030 14 בספטמבר 2030
15 בספטמבר 2030 16 בספטמבר 2030 17 בספטמבר 2030 18 בספטמבר 2030 19 בספטמבר 2030 20 בספטמבר 2030 21 בספטמבר 2030
22 בספטמבר 2030 23 בספטמבר 2030 24 בספטמבר 2030 25 בספטמבר 2030 26 בספטמבר 2030 27 בספטמבר 2030 28 בספטמבר 2030
29 בספטמבר 2030 30 בספטמבר 2030 1 באוקטובר 2030 2 באוקטובר 2030 3 באוקטובר 2030 4 באוקטובר 2030 5 באוקטובר 2030