ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

ספטמבר 2028
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
27 באוגוסט 2028 28 באוגוסט 2028 29 באוגוסט 2028 30 באוגוסט 2028 31 באוגוסט 2028 1 בספטמבר 2028 2 בספטמבר 2028
3 בספטמבר 2028 4 בספטמבר 2028 5 בספטמבר 2028 6 בספטמבר 2028 7 בספטמבר 2028 8 בספטמבר 2028 9 בספטמבר 2028
10 בספטמבר 2028 11 בספטמבר 2028 12 בספטמבר 2028 13 בספטמבר 2028 14 בספטמבר 2028 15 בספטמבר 2028 16 בספטמבר 2028
17 בספטמבר 2028 18 בספטמבר 2028 19 בספטמבר 2028 20 בספטמבר 2028 21 בספטמבר 2028 22 בספטמבר 2028 23 בספטמבר 2028
24 בספטמבר 2028 25 בספטמבר 2028 26 בספטמבר 2028 27 בספטמבר 2028 28 בספטמבר 2028 29 בספטמבר 2028 30 בספטמבר 2028