ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

ספטמבר 2027
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
29 באוגוסט 2027 30 באוגוסט 2027 31 באוגוסט 2027 1 בספטמבר 2027 2 בספטמבר 2027 3 בספטמבר 2027 4 בספטמבר 2027
5 בספטמבר 2027 6 בספטמבר 2027 7 בספטמבר 2027 8 בספטמבר 2027 9 בספטמבר 2027 10 בספטמבר 2027 11 בספטמבר 2027
12 בספטמבר 2027 13 בספטמבר 2027 14 בספטמבר 2027 15 בספטמבר 2027 16 בספטמבר 2027 17 בספטמבר 2027 18 בספטמבר 2027
19 בספטמבר 2027 20 בספטמבר 2027 21 בספטמבר 2027 22 בספטמבר 2027 23 בספטמבר 2027 24 בספטמבר 2027 25 בספטמבר 2027
26 בספטמבר 2027 27 בספטמבר 2027 28 בספטמבר 2027 29 בספטמבר 2027 30 בספטמבר 2027 1 באוקטובר 2027 2 באוקטובר 2027