ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

ספטמבר 2026
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
30 באוגוסט 2026 31 באוגוסט 2026 1 בספטמבר 2026 2 בספטמבר 2026 3 בספטמבר 2026 4 בספטמבר 2026 5 בספטמבר 2026
6 בספטמבר 2026 7 בספטמבר 2026 8 בספטמבר 2026 9 בספטמבר 2026 10 בספטמבר 2026 11 בספטמבר 2026 12 בספטמבר 2026
13 בספטמבר 2026 14 בספטמבר 2026 15 בספטמבר 2026 16 בספטמבר 2026 17 בספטמבר 2026 18 בספטמבר 2026 19 בספטמבר 2026
20 בספטמבר 2026 21 בספטמבר 2026 22 בספטמבר 2026 23 בספטמבר 2026 24 בספטמבר 2026 25 בספטמבר 2026 26 בספטמבר 2026
27 בספטמבר 2026 28 בספטמבר 2026 29 בספטמבר 2026 30 בספטמבר 2026 1 באוקטובר 2026 2 באוקטובר 2026 3 באוקטובר 2026