ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

אוגוסט 2030
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
28 ביולי 2030 29 ביולי 2030 30 ביולי 2030 31 ביולי 2030 1 באוגוסט 2030 2 באוגוסט 2030 3 באוגוסט 2030
4 באוגוסט 2030 5 באוגוסט 2030 6 באוגוסט 2030 7 באוגוסט 2030 8 באוגוסט 2030 9 באוגוסט 2030 10 באוגוסט 2030
11 באוגוסט 2030 12 באוגוסט 2030 13 באוגוסט 2030 14 באוגוסט 2030 15 באוגוסט 2030 16 באוגוסט 2030 17 באוגוסט 2030
18 באוגוסט 2030 19 באוגוסט 2030 20 באוגוסט 2030 21 באוגוסט 2030 22 באוגוסט 2030 23 באוגוסט 2030 24 באוגוסט 2030
25 באוגוסט 2030 26 באוגוסט 2030 27 באוגוסט 2030 28 באוגוסט 2030 29 באוגוסט 2030 30 באוגוסט 2030 31 באוגוסט 2030