ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

אוגוסט 2029
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
29 ביולי 2029 30 ביולי 2029 31 ביולי 2029 1 באוגוסט 2029 2 באוגוסט 2029 3 באוגוסט 2029 4 באוגוסט 2029
5 באוגוסט 2029 6 באוגוסט 2029 7 באוגוסט 2029 8 באוגוסט 2029 9 באוגוסט 2029 10 באוגוסט 2029 11 באוגוסט 2029
12 באוגוסט 2029 13 באוגוסט 2029 14 באוגוסט 2029 15 באוגוסט 2029 16 באוגוסט 2029 17 באוגוסט 2029 18 באוגוסט 2029
19 באוגוסט 2029 20 באוגוסט 2029 21 באוגוסט 2029 22 באוגוסט 2029 23 באוגוסט 2029 24 באוגוסט 2029 25 באוגוסט 2029
26 באוגוסט 2029 27 באוגוסט 2029 28 באוגוסט 2029 29 באוגוסט 2029 30 באוגוסט 2029 31 באוגוסט 2029 1 בספטמבר 2029