ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

אוגוסט 2027
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
1 באוגוסט 2027 2 באוגוסט 2027 3 באוגוסט 2027 4 באוגוסט 2027 5 באוגוסט 2027 6 באוגוסט 2027 7 באוגוסט 2027
8 באוגוסט 2027 9 באוגוסט 2027 10 באוגוסט 2027 11 באוגוסט 2027 12 באוגוסט 2027 13 באוגוסט 2027 14 באוגוסט 2027
15 באוגוסט 2027 16 באוגוסט 2027 17 באוגוסט 2027 18 באוגוסט 2027 19 באוגוסט 2027 20 באוגוסט 2027 21 באוגוסט 2027
22 באוגוסט 2027 23 באוגוסט 2027 24 באוגוסט 2027 25 באוגוסט 2027 26 באוגוסט 2027 27 באוגוסט 2027 28 באוגוסט 2027
29 באוגוסט 2027 30 באוגוסט 2027 31 באוגוסט 2027 1 בספטמבר 2027 2 בספטמבר 2027 3 בספטמבר 2027 4 בספטמבר 2027