ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

אוגוסט 2024
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
28 ביולי 2024 29 ביולי 2024 30 ביולי 2024 31 ביולי 2024 1 באוגוסט 2024 2 באוגוסט 2024 3 באוגוסט 2024
4 באוגוסט 2024 5 באוגוסט 2024 6 באוגוסט 2024 7 באוגוסט 2024 8 באוגוסט 2024 9 באוגוסט 2024 10 באוגוסט 2024
11 באוגוסט 2024 12 באוגוסט 2024 13 באוגוסט 2024 14 באוגוסט 2024 15 באוגוסט 2024 16 באוגוסט 2024 17 באוגוסט 2024
18 באוגוסט 2024 19 באוגוסט 2024 20 באוגוסט 2024 21 באוגוסט 2024 22 באוגוסט 2024 23 באוגוסט 2024 24 באוגוסט 2024
25 באוגוסט 2024 26 באוגוסט 2024 27 באוגוסט 2024 28 באוגוסט 2024 29 באוגוסט 2024 30 באוגוסט 2024 31 באוגוסט 2024