ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

יולי 2030
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
30 ביוני 2030 1 ביולי 2030 2 ביולי 2030 3 ביולי 2030 4 ביולי 2030 5 ביולי 2030 6 ביולי 2030
7 ביולי 2030 8 ביולי 2030 9 ביולי 2030 10 ביולי 2030 11 ביולי 2030 12 ביולי 2030 13 ביולי 2030
14 ביולי 2030 15 ביולי 2030 16 ביולי 2030 17 ביולי 2030 18 ביולי 2030 19 ביולי 2030 20 ביולי 2030
21 ביולי 2030 22 ביולי 2030 23 ביולי 2030 24 ביולי 2030 25 ביולי 2030 26 ביולי 2030 27 ביולי 2030
28 ביולי 2030 29 ביולי 2030 30 ביולי 2030 31 ביולי 2030 1 באוגוסט 2030 2 באוגוסט 2030 3 באוגוסט 2030