ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

יולי 2024
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
30 ביוני 2024 1 ביולי 2024 2 ביולי 2024 3 ביולי 2024 4 ביולי 2024 5 ביולי 2024 6 ביולי 2024
7 ביולי 2024 8 ביולי 2024 9 ביולי 2024 10 ביולי 2024 11 ביולי 2024 12 ביולי 2024 13 ביולי 2024
14 ביולי 2024 15 ביולי 2024 16 ביולי 2024 17 ביולי 2024 18 ביולי 2024 19 ביולי 2024 20 ביולי 2024
21 ביולי 2024 22 ביולי 2024 23 ביולי 2024 24 ביולי 2024 25 ביולי 2024 26 ביולי 2024 27 ביולי 2024
28 ביולי 2024 29 ביולי 2024 30 ביולי 2024 31 ביולי 2024 1 באוגוסט 2024 2 באוגוסט 2024 3 באוגוסט 2024