ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

יולי 2023
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
25 ביוני 2023 26 ביוני 2023

סדנת מנחים צבירי גליל

סדנת מנחים צבירי גליל
27 ביוני 2023 28 ביוני 2023 29 ביוני 2023 30 ביוני 2023 1 ביולי 2023
2 ביולי 2023 3 ביולי 2023 4 ביולי 2023 5 ביולי 2023 6 ביולי 2023 7 ביולי 2023 8 ביולי 2023
9 ביולי 2023 10 ביולי 2023 11 ביולי 2023 12 ביולי 2023 13 ביולי 2023 14 ביולי 2023 15 ביולי 2023
16 ביולי 2023 17 ביולי 2023 18 ביולי 2023 19 ביולי 2023 20 ביולי 2023 21 ביולי 2023 22 ביולי 2023
23 ביולי 2023 24 ביולי 2023 25 ביולי 2023 26 ביולי 2023 27 ביולי 2023 28 ביולי 2023 29 ביולי 2023
30 ביולי 2023 31 ביולי 2023 1 באוגוסט 2023 2 באוגוסט 2023 3 באוגוסט 2023 4 באוגוסט 2023 5 באוגוסט 2023