ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

יוני 2030
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
26 במאי 2030 27 במאי 2030 28 במאי 2030 29 במאי 2030 30 במאי 2030 31 במאי 2030 1 ביוני 2030
2 ביוני 2030 3 ביוני 2030 4 ביוני 2030 5 ביוני 2030 6 ביוני 2030 7 ביוני 2030 8 ביוני 2030
9 ביוני 2030 10 ביוני 2030 11 ביוני 2030 12 ביוני 2030 13 ביוני 2030 14 ביוני 2030 15 ביוני 2030
16 ביוני 2030 17 ביוני 2030 18 ביוני 2030 19 ביוני 2030 20 ביוני 2030 21 ביוני 2030 22 ביוני 2030
23 ביוני 2030 24 ביוני 2030 25 ביוני 2030 26 ביוני 2030 27 ביוני 2030 28 ביוני 2030 29 ביוני 2030
30 ביוני 2030 1 ביולי 2030 2 ביולי 2030 3 ביולי 2030 4 ביולי 2030 5 ביולי 2030 6 ביולי 2030