ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

יוני 2029
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
27 במאי 2029 28 במאי 2029 29 במאי 2029 30 במאי 2029 31 במאי 2029 1 ביוני 2029 2 ביוני 2029
3 ביוני 2029 4 ביוני 2029 5 ביוני 2029 6 ביוני 2029 7 ביוני 2029 8 ביוני 2029 9 ביוני 2029
10 ביוני 2029 11 ביוני 2029 12 ביוני 2029 13 ביוני 2029 14 ביוני 2029 15 ביוני 2029 16 ביוני 2029
17 ביוני 2029 18 ביוני 2029 19 ביוני 2029 20 ביוני 2029 21 ביוני 2029 22 ביוני 2029 23 ביוני 2029
24 ביוני 2029 25 ביוני 2029 26 ביוני 2029 27 ביוני 2029 28 ביוני 2029 29 ביוני 2029 30 ביוני 2029