ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

יוני 2028
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
28 במאי 2028 29 במאי 2028 30 במאי 2028 31 במאי 2028 1 ביוני 2028 2 ביוני 2028 3 ביוני 2028
4 ביוני 2028 5 ביוני 2028 6 ביוני 2028 7 ביוני 2028 8 ביוני 2028 9 ביוני 2028 10 ביוני 2028
11 ביוני 2028 12 ביוני 2028 13 ביוני 2028 14 ביוני 2028 15 ביוני 2028 16 ביוני 2028 17 ביוני 2028
18 ביוני 2028 19 ביוני 2028 20 ביוני 2028 21 ביוני 2028 22 ביוני 2028 23 ביוני 2028 24 ביוני 2028
25 ביוני 2028 26 ביוני 2028 27 ביוני 2028 28 ביוני 2028 29 ביוני 2028 30 ביוני 2028 1 ביולי 2028