ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

יוני 2027
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
30 במאי 2027 31 במאי 2027 1 ביוני 2027 2 ביוני 2027 3 ביוני 2027 4 ביוני 2027 5 ביוני 2027
6 ביוני 2027 7 ביוני 2027 8 ביוני 2027 9 ביוני 2027 10 ביוני 2027 11 ביוני 2027 12 ביוני 2027
13 ביוני 2027 14 ביוני 2027 15 ביוני 2027 16 ביוני 2027 17 ביוני 2027 18 ביוני 2027 19 ביוני 2027
20 ביוני 2027 21 ביוני 2027 22 ביוני 2027 23 ביוני 2027 24 ביוני 2027 25 ביוני 2027 26 ביוני 2027
27 ביוני 2027 28 ביוני 2027 29 ביוני 2027 30 ביוני 2027 1 ביולי 2027 2 ביולי 2027 3 ביולי 2027