ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

מאי 2026
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
26 באפריל 2026 27 באפריל 2026 28 באפריל 2026 29 באפריל 2026 30 באפריל 2026 1 במאי 2026 2 במאי 2026
3 במאי 2026 4 במאי 2026 5 במאי 2026 6 במאי 2026 7 במאי 2026 8 במאי 2026 9 במאי 2026
10 במאי 2026 11 במאי 2026 12 במאי 2026 13 במאי 2026 14 במאי 2026 15 במאי 2026 16 במאי 2026
17 במאי 2026 18 במאי 2026 19 במאי 2026 20 במאי 2026 21 במאי 2026 22 במאי 2026 23 במאי 2026
24 במאי 2026 25 במאי 2026 26 במאי 2026 27 במאי 2026 28 במאי 2026 29 במאי 2026 30 במאי 2026
31 במאי 2026 1 ביוני 2026 2 ביוני 2026 3 ביוני 2026 4 ביוני 2026 5 ביוני 2026 6 ביוני 2026