ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب
השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.
איום ראשון | ביום שני | גיום שלישי | דיום רביעי | היום חמישי | ויום שישי | ששבת |
---|---|---|---|---|---|---|
3030 באפריל 2023קבוצה אזורית פיזיקה מחקרית כיתה יבקבוצה אזורית פיזיקה מחקרית כיתה יב |
11 במאי 2023 | 22 במאי 2023 |
33 במאי 2023 |
44 במאי 2023 |
55 במאי 2023 | 66 במאי 2023 |
77 במאי 2023קבוצה אזורית פיזיקה מחקרית כיתה יבקבוצה אזורית פיזיקה מחקרית כיתה יב |
88 במאי 2023 |
99 במאי 2023 |
1010 במאי 2023 |
1111 במאי 2023 |
1212 במאי 2023 | 1313 במאי 2023 |
1414 במאי 2023קבוצה אזורית פיזיקה מחקרית כיתה יבקבוצה אזורית פיזיקה מחקרית כיתה יב |
1515 במאי 2023 |
1616 במאי 2023 | 1717 במאי 2023 |
1818 במאי 2023 |
1919 במאי 2023 | 2020 במאי 2023 |
2121 במאי 2023קבוצה אזורית פיזיקה מחקרית כיתה יבקבוצה אזורית פיזיקה מחקרית כיתה יב |
2222 במאי 2023 |
2323 במאי 2023 |
2424 במאי 2023 |
2525 במאי 2023 |
2626 במאי 2023 |
2727 במאי 2023 |
2828 במאי 2023קבוצה אזורית פיזיקה מחקרית כיתה יבקבוצה אזורית פיזיקה מחקרית כיתה יב |
2929 במאי 2023 | 3030 במאי 2023 | 3131 במאי 2023 |
11 ביוני 2023 |
22 ביוני 2023 | 33 ביוני 2023 |