ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

אפריל 2030
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
31 במרץ 2030 1 באפריל 2030 2 באפריל 2030 3 באפריל 2030 4 באפריל 2030 5 באפריל 2030 6 באפריל 2030
7 באפריל 2030 8 באפריל 2030 9 באפריל 2030 10 באפריל 2030 11 באפריל 2030 12 באפריל 2030 13 באפריל 2030
14 באפריל 2030 15 באפריל 2030 16 באפריל 2030 17 באפריל 2030 18 באפריל 2030 19 באפריל 2030 20 באפריל 2030
21 באפריל 2030 22 באפריל 2030 23 באפריל 2030 24 באפריל 2030 25 באפריל 2030 26 באפריל 2030 27 באפריל 2030
28 באפריל 2030 29 באפריל 2030 30 באפריל 2030 1 במאי 2030 2 במאי 2030 3 במאי 2030 4 במאי 2030