ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

אפריל 2029
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
1 באפריל 2029 2 באפריל 2029 3 באפריל 2029 4 באפריל 2029 5 באפריל 2029 6 באפריל 2029 7 באפריל 2029
8 באפריל 2029 9 באפריל 2029 10 באפריל 2029 11 באפריל 2029 12 באפריל 2029 13 באפריל 2029 14 באפריל 2029
15 באפריל 2029 16 באפריל 2029 17 באפריל 2029 18 באפריל 2029 19 באפריל 2029 20 באפריל 2029 21 באפריל 2029
22 באפריל 2029 23 באפריל 2029 24 באפריל 2029 25 באפריל 2029 26 באפריל 2029 27 באפריל 2029 28 באפריל 2029
29 באפריל 2029 30 באפריל 2029 1 במאי 2029 2 במאי 2029 3 במאי 2029 4 במאי 2029 5 במאי 2029