ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

אפריל 2028
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
26 במרץ 2028 27 במרץ 2028 28 במרץ 2028 29 במרץ 2028 30 במרץ 2028 31 במרץ 2028 1 באפריל 2028
2 באפריל 2028 3 באפריל 2028 4 באפריל 2028 5 באפריל 2028 6 באפריל 2028 7 באפריל 2028 8 באפריל 2028
9 באפריל 2028 10 באפריל 2028 11 באפריל 2028 12 באפריל 2028 13 באפריל 2028 14 באפריל 2028 15 באפריל 2028
16 באפריל 2028 17 באפריל 2028 18 באפריל 2028 19 באפריל 2028 20 באפריל 2028 21 באפריל 2028 22 באפריל 2028
23 באפריל 2028 24 באפריל 2028 25 באפריל 2028 26 באפריל 2028 27 באפריל 2028 28 באפריל 2028 29 באפריל 2028
30 באפריל 2028 1 במאי 2028 2 במאי 2028 3 במאי 2028 4 במאי 2028 5 במאי 2028 6 במאי 2028