ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

אפריל 2027
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
28 במרץ 2027 29 במרץ 2027 30 במרץ 2027 31 במרץ 2027 1 באפריל 2027 2 באפריל 2027 3 באפריל 2027
4 באפריל 2027 5 באפריל 2027 6 באפריל 2027 7 באפריל 2027 8 באפריל 2027 9 באפריל 2027 10 באפריל 2027
11 באפריל 2027 12 באפריל 2027 13 באפריל 2027 14 באפריל 2027 15 באפריל 2027 16 באפריל 2027 17 באפריל 2027
18 באפריל 2027 19 באפריל 2027 20 באפריל 2027 21 באפריל 2027 22 באפריל 2027 23 באפריל 2027 24 באפריל 2027
25 באפריל 2027 26 באפריל 2027 27 באפריל 2027 28 באפריל 2027 29 באפריל 2027 30 באפריל 2027 1 במאי 2027