ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

אפריל 2026
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
29 במרץ 2026 30 במרץ 2026 31 במרץ 2026 1 באפריל 2026 2 באפריל 2026 3 באפריל 2026 4 באפריל 2026
5 באפריל 2026 6 באפריל 2026 7 באפריל 2026 8 באפריל 2026 9 באפריל 2026 10 באפריל 2026 11 באפריל 2026
12 באפריל 2026 13 באפריל 2026 14 באפריל 2026 15 באפריל 2026 16 באפריל 2026 17 באפריל 2026 18 באפריל 2026
19 באפריל 2026 20 באפריל 2026 21 באפריל 2026 22 באפריל 2026 23 באפריל 2026 24 באפריל 2026 25 באפריל 2026
26 באפריל 2026 27 באפריל 2026 28 באפריל 2026 29 באפריל 2026 30 באפריל 2026 1 במאי 2026 2 במאי 2026