ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

מרץ 2028
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
27 בפברואר 2028 28 בפברואר 2028 29 בפברואר 2028 1 במרץ 2028 2 במרץ 2028 3 במרץ 2028 4 במרץ 2028
5 במרץ 2028 6 במרץ 2028 7 במרץ 2028 8 במרץ 2028 9 במרץ 2028 10 במרץ 2028 11 במרץ 2028
12 במרץ 2028 13 במרץ 2028 14 במרץ 2028 15 במרץ 2028 16 במרץ 2028 17 במרץ 2028 18 במרץ 2028
19 במרץ 2028 20 במרץ 2028 21 במרץ 2028 22 במרץ 2028 23 במרץ 2028 24 במרץ 2028 25 במרץ 2028
26 במרץ 2028 27 במרץ 2028 28 במרץ 2028 29 במרץ 2028 30 במרץ 2028 31 במרץ 2028 1 באפריל 2028