ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

מרץ 2026
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
1 במרץ 2026 2 במרץ 2026 3 במרץ 2026 4 במרץ 2026 5 במרץ 2026 6 במרץ 2026 7 במרץ 2026
8 במרץ 2026 9 במרץ 2026 10 במרץ 2026 11 במרץ 2026 12 במרץ 2026 13 במרץ 2026 14 במרץ 2026
15 במרץ 2026 16 במרץ 2026 17 במרץ 2026 18 במרץ 2026 19 במרץ 2026 20 במרץ 2026 21 במרץ 2026
22 במרץ 2026 23 במרץ 2026 24 במרץ 2026 25 במרץ 2026 26 במרץ 2026 27 במרץ 2026 28 במרץ 2026
29 במרץ 2026 30 במרץ 2026 31 במרץ 2026 1 באפריל 2026 2 באפריל 2026 3 באפריל 2026 4 באפריל 2026