ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

פברואר 2030
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
27 בינואר 2030 28 בינואר 2030 29 בינואר 2030 30 בינואר 2030 31 בינואר 2030 1 בפברואר 2030 2 בפברואר 2030
3 בפברואר 2030 4 בפברואר 2030 5 בפברואר 2030 6 בפברואר 2030 7 בפברואר 2030 8 בפברואר 2030 9 בפברואר 2030
10 בפברואר 2030 11 בפברואר 2030 12 בפברואר 2030 13 בפברואר 2030 14 בפברואר 2030 15 בפברואר 2030 16 בפברואר 2030
17 בפברואר 2030 18 בפברואר 2030 19 בפברואר 2030 20 בפברואר 2030 21 בפברואר 2030 22 בפברואר 2030 23 בפברואר 2030
24 בפברואר 2030 25 בפברואר 2030 26 בפברואר 2030 27 בפברואר 2030 28 בפברואר 2030 1 במרץ 2030 2 במרץ 2030