ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

פברואר 2028
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
30 בינואר 2028 31 בינואר 2028 1 בפברואר 2028 2 בפברואר 2028 3 בפברואר 2028 4 בפברואר 2028 5 בפברואר 2028
6 בפברואר 2028 7 בפברואר 2028 8 בפברואר 2028 9 בפברואר 2028 10 בפברואר 2028 11 בפברואר 2028 12 בפברואר 2028
13 בפברואר 2028 14 בפברואר 2028 15 בפברואר 2028 16 בפברואר 2028 17 בפברואר 2028 18 בפברואר 2028 19 בפברואר 2028
20 בפברואר 2028 21 בפברואר 2028 22 בפברואר 2028 23 בפברואר 2028 24 בפברואר 2028 25 בפברואר 2028 26 בפברואר 2028
27 בפברואר 2028 28 בפברואר 2028 29 בפברואר 2028 1 במרץ 2028 2 במרץ 2028 3 במרץ 2028 4 במרץ 2028