ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

פברואר 2027
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
31 בינואר 2027 1 בפברואר 2027 2 בפברואר 2027 3 בפברואר 2027 4 בפברואר 2027 5 בפברואר 2027 6 בפברואר 2027
7 בפברואר 2027 8 בפברואר 2027 9 בפברואר 2027 10 בפברואר 2027 11 בפברואר 2027 12 בפברואר 2027 13 בפברואר 2027
14 בפברואר 2027 15 בפברואר 2027 16 בפברואר 2027 17 בפברואר 2027 18 בפברואר 2027 19 בפברואר 2027 20 בפברואר 2027
21 בפברואר 2027 22 בפברואר 2027 23 בפברואר 2027 24 בפברואר 2027 25 בפברואר 2027 26 בפברואר 2027 27 בפברואר 2027
28 בפברואר 2027 1 במרץ 2027 2 במרץ 2027 3 במרץ 2027 4 במרץ 2027 5 במרץ 2027 6 במרץ 2027