ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

פברואר 2026
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
1 בפברואר 2026 2 בפברואר 2026 3 בפברואר 2026 4 בפברואר 2026 5 בפברואר 2026 6 בפברואר 2026 7 בפברואר 2026
8 בפברואר 2026 9 בפברואר 2026 10 בפברואר 2026 11 בפברואר 2026 12 בפברואר 2026 13 בפברואר 2026 14 בפברואר 2026
15 בפברואר 2026 16 בפברואר 2026 17 בפברואר 2026 18 בפברואר 2026 19 בפברואר 2026 20 בפברואר 2026 21 בפברואר 2026
22 בפברואר 2026 23 בפברואר 2026 24 בפברואר 2026 25 בפברואר 2026 26 בפברואר 2026 27 בפברואר 2026 28 בפברואר 2026