ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب
השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.
איום ראשון | ביום שני | גיום שלישי | דיום רביעי | היום חמישי | ויום שישי | ששבת |
---|---|---|---|---|---|---|
2828 בינואר 2024 | 2929 בינואר 2024 |
3030 בינואר 2024 | 3131 בינואר 2024 |
11 בפברואר 2024 |
22 בפברואר 2024 | 33 בפברואר 2024 |
44 בפברואר 2024 |
55 בפברואר 2024 |
66 בפברואר 2024 |
77 בפברואר 2024 |
88 בפברואר 2024 |
99 בפברואר 2024 | 1010 בפברואר 2024 |
1111 בפברואר 2024 |
1212 בפברואר 2024 |
1313 בפברואר 2024 | 1414 בפברואר 2024 |
1515 בפברואר 2024 |
1616 בפברואר 2024 | 1717 בפברואר 2024 |
1818 בפברואר 2024 |
1919 בפברואר 2024 |
2020 בפברואר 2024 | 2121 בפברואר 2024 |
2222 בפברואר 2024 |
2323 בפברואר 2024 | 2424 בפברואר 2024 |
2525 בפברואר 2024 |
2626 בפברואר 2024 |
2727 בפברואר 2024 | 2828 בפברואר 2024 |
2929 בפברואר 2024 |
11 במרץ 2024 | 22 במרץ 2024 |