ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

דצמבר 2030
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
1 בדצמבר 2030 2 בדצמבר 2030 3 בדצמבר 2030 4 בדצמבר 2030 5 בדצמבר 2030 6 בדצמבר 2030 7 בדצמבר 2030
8 בדצמבר 2030 9 בדצמבר 2030 10 בדצמבר 2030 11 בדצמבר 2030 12 בדצמבר 2030 13 בדצמבר 2030 14 בדצמבר 2030
15 בדצמבר 2030 16 בדצמבר 2030 17 בדצמבר 2030 18 בדצמבר 2030 19 בדצמבר 2030 20 בדצמבר 2030 21 בדצמבר 2030
22 בדצמבר 2030 23 בדצמבר 2030 24 בדצמבר 2030 25 בדצמבר 2030 26 בדצמבר 2030 27 בדצמבר 2030 28 בדצמבר 2030
29 בדצמבר 2030 30 בדצמבר 2030 31 בדצמבר 2030 1 בינואר 2031 2 בינואר 2031 3 בינואר 2031 4 בינואר 2031