ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

דצמבר 2029
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
25 בנובמבר 2029 26 בנובמבר 2029 27 בנובמבר 2029 28 בנובמבר 2029 29 בנובמבר 2029 30 בנובמבר 2029 1 בדצמבר 2029
2 בדצמבר 2029 3 בדצמבר 2029 4 בדצמבר 2029 5 בדצמבר 2029 6 בדצמבר 2029 7 בדצמבר 2029 8 בדצמבר 2029
9 בדצמבר 2029 10 בדצמבר 2029 11 בדצמבר 2029 12 בדצמבר 2029 13 בדצמבר 2029 14 בדצמבר 2029 15 בדצמבר 2029
16 בדצמבר 2029 17 בדצמבר 2029 18 בדצמבר 2029 19 בדצמבר 2029 20 בדצמבר 2029 21 בדצמבר 2029 22 בדצמבר 2029
23 בדצמבר 2029 24 בדצמבר 2029 25 בדצמבר 2029 26 בדצמבר 2029 27 בדצמבר 2029 28 בדצמבר 2029 29 בדצמבר 2029
30 בדצמבר 2029 31 בדצמבר 2029 1 בינואר 2030 2 בינואר 2030 3 בינואר 2030 4 בינואר 2030 5 בינואר 2030