ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

דצמבר 2028
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
26 בנובמבר 2028 27 בנובמבר 2028 28 בנובמבר 2028 29 בנובמבר 2028 30 בנובמבר 2028 1 בדצמבר 2028 2 בדצמבר 2028
3 בדצמבר 2028 4 בדצמבר 2028 5 בדצמבר 2028 6 בדצמבר 2028 7 בדצמבר 2028 8 בדצמבר 2028 9 בדצמבר 2028
10 בדצמבר 2028 11 בדצמבר 2028 12 בדצמבר 2028 13 בדצמבר 2028 14 בדצמבר 2028 15 בדצמבר 2028 16 בדצמבר 2028
17 בדצמבר 2028 18 בדצמבר 2028 19 בדצמבר 2028 20 בדצמבר 2028 21 בדצמבר 2028 22 בדצמבר 2028 23 בדצמבר 2028
24 בדצמבר 2028 25 בדצמבר 2028 26 בדצמבר 2028 27 בדצמבר 2028 28 בדצמבר 2028 29 בדצמבר 2028 30 בדצמבר 2028
31 בדצמבר 2028 1 בינואר 2029 2 בינואר 2029 3 בינואר 2029 4 בינואר 2029 5 בינואר 2029 6 בינואר 2029