ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

דצמבר 2027
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
28 בנובמבר 2027 29 בנובמבר 2027 30 בנובמבר 2027 1 בדצמבר 2027 2 בדצמבר 2027 3 בדצמבר 2027 4 בדצמבר 2027
5 בדצמבר 2027 6 בדצמבר 2027 7 בדצמבר 2027 8 בדצמבר 2027 9 בדצמבר 2027 10 בדצמבר 2027 11 בדצמבר 2027
12 בדצמבר 2027 13 בדצמבר 2027 14 בדצמבר 2027 15 בדצמבר 2027 16 בדצמבר 2027 17 בדצמבר 2027 18 בדצמבר 2027
19 בדצמבר 2027 20 בדצמבר 2027 21 בדצמבר 2027 22 בדצמבר 2027 23 בדצמבר 2027 24 בדצמבר 2027 25 בדצמבר 2027
26 בדצמבר 2027 27 בדצמבר 2027 28 בדצמבר 2027 29 בדצמבר 2027 30 בדצמבר 2027 31 בדצמבר 2027 1 בינואר 2028