ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

דצמבר 2026
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
29 בנובמבר 2026 30 בנובמבר 2026 1 בדצמבר 2026 2 בדצמבר 2026 3 בדצמבר 2026 4 בדצמבר 2026 5 בדצמבר 2026
6 בדצמבר 2026 7 בדצמבר 2026 8 בדצמבר 2026 9 בדצמבר 2026 10 בדצמבר 2026 11 בדצמבר 2026 12 בדצמבר 2026
13 בדצמבר 2026 14 בדצמבר 2026 15 בדצמבר 2026 16 בדצמבר 2026 17 בדצמבר 2026 18 בדצמבר 2026 19 בדצמבר 2026
20 בדצמבר 2026 21 בדצמבר 2026 22 בדצמבר 2026 23 בדצמבר 2026 24 בדצמבר 2026 25 בדצמבר 2026 26 בדצמבר 2026
27 בדצמבר 2026 28 בדצמבר 2026 29 בדצמבר 2026 30 בדצמבר 2026 31 בדצמבר 2026 1 בינואר 2027 2 בינואר 2027