ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

דצמבר 2025
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
30 בנובמבר 2025 1 בדצמבר 2025 2 בדצמבר 2025 3 בדצמבר 2025 4 בדצמבר 2025 5 בדצמבר 2025 6 בדצמבר 2025
7 בדצמבר 2025 8 בדצמבר 2025 9 בדצמבר 2025 10 בדצמבר 2025 11 בדצמבר 2025 12 בדצמבר 2025 13 בדצמבר 2025
14 בדצמבר 2025 15 בדצמבר 2025 16 בדצמבר 2025 17 בדצמבר 2025 18 בדצמבר 2025 19 בדצמבר 2025 20 בדצמבר 2025
21 בדצמבר 2025 22 בדצמבר 2025 23 בדצמבר 2025 24 בדצמבר 2025 25 בדצמבר 2025 26 בדצמבר 2025 27 בדצמבר 2025
28 בדצמבר 2025 29 בדצמבר 2025 30 בדצמבר 2025 31 בדצמבר 2025 1 בינואר 2026 2 בינואר 2026 3 בינואר 2026