ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب
השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.
איום ראשון | ביום שני | גיום שלישי | דיום רביעי | היום חמישי | ויום שישי | ששבת |
---|---|---|---|---|---|---|
2626 בנובמבר 2023 | 2727 בנובמבר 2023 |
2828 בנובמבר 2023 | 2929 בנובמבר 2023 |
3030 בנובמבר 2023 |
11 בדצמבר 2023 | 22 בדצמבר 2023 |
33 בדצמבר 2023 | 44 בדצמבר 2023 |
55 בדצמבר 2023 | 66 בדצמבר 2023 |
77 בדצמבר 2023 |
88 בדצמבר 2023 | 99 בדצמבר 2023 |
1010 בדצמבר 2023 |
1111 בדצמבר 2023 |
1212 בדצמבר 2023 |
1313 בדצמבר 2023 |
1414 בדצמבר 2023 |
1515 בדצמבר 2023 |
1616 בדצמבר 2023 |
1717 בדצמבר 2023 | 1818 בדצמבר 2023 |
1919 בדצמבר 2023 | 2020 בדצמבר 2023 |
2121 בדצמבר 2023 |
2222 בדצמבר 2023 | 2323 בדצמבר 2023 |
2424 בדצמבר 2023 | 2525 בדצמבר 2023 | 2626 בדצמבר 2023 |
2727 בדצמבר 2023 |
2828 בדצמבר 2023 | 2929 בדצמבר 2023 |
3030 בדצמבר 2023 |
3131 בדצמבר 2023 | 11 בינואר 2024 |
22 בינואר 2024 |
33 בינואר 2024 |
44 בינואר 2024 | 55 בינואר 2024 |
66 בינואר 2024 |