ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

נובמבר 2030
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
27 באוקטובר 2030 28 באוקטובר 2030 29 באוקטובר 2030 30 באוקטובר 2030 31 באוקטובר 2030 1 בנובמבר 2030 2 בנובמבר 2030
3 בנובמבר 2030 4 בנובמבר 2030 5 בנובמבר 2030 6 בנובמבר 2030 7 בנובמבר 2030 8 בנובמבר 2030 9 בנובמבר 2030
10 בנובמבר 2030 11 בנובמבר 2030 12 בנובמבר 2030 13 בנובמבר 2030 14 בנובמבר 2030 15 בנובמבר 2030 16 בנובמבר 2030
17 בנובמבר 2030 18 בנובמבר 2030 19 בנובמבר 2030 20 בנובמבר 2030 21 בנובמבר 2030 22 בנובמבר 2030 23 בנובמבר 2030
24 בנובמבר 2030 25 בנובמבר 2030 26 בנובמבר 2030 27 בנובמבר 2030 28 בנובמבר 2030 29 בנובמבר 2030 30 בנובמבר 2030