ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

נובמבר 2027
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
31 באוקטובר 2027 1 בנובמבר 2027 2 בנובמבר 2027 3 בנובמבר 2027 4 בנובמבר 2027 5 בנובמבר 2027 6 בנובמבר 2027
7 בנובמבר 2027 8 בנובמבר 2027 9 בנובמבר 2027 10 בנובמבר 2027 11 בנובמבר 2027 12 בנובמבר 2027 13 בנובמבר 2027
14 בנובמבר 2027 15 בנובמבר 2027 16 בנובמבר 2027 17 בנובמבר 2027 18 בנובמבר 2027 19 בנובמבר 2027 20 בנובמבר 2027
21 בנובמבר 2027 22 בנובמבר 2027 23 בנובמבר 2027 24 בנובמבר 2027 25 בנובמבר 2027 26 בנובמבר 2027 27 בנובמבר 2027
28 בנובמבר 2027 29 בנובמבר 2027 30 בנובמבר 2027 1 בדצמבר 2027 2 בדצמבר 2027 3 בדצמבר 2027 4 בדצמבר 2027