ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

נובמבר 2025
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
26 באוקטובר 2025 27 באוקטובר 2025 28 באוקטובר 2025 29 באוקטובר 2025 30 באוקטובר 2025 31 באוקטובר 2025 1 בנובמבר 2025
2 בנובמבר 2025 3 בנובמבר 2025 4 בנובמבר 2025 5 בנובמבר 2025 6 בנובמבר 2025 7 בנובמבר 2025 8 בנובמבר 2025
9 בנובמבר 2025 10 בנובמבר 2025 11 בנובמבר 2025 12 בנובמבר 2025 13 בנובמבר 2025 14 בנובמבר 2025 15 בנובמבר 2025
16 בנובמבר 2025 17 בנובמבר 2025 18 בנובמבר 2025 19 בנובמבר 2025 20 בנובמבר 2025 21 בנובמבר 2025 22 בנובמבר 2025
23 בנובמבר 2025 24 בנובמבר 2025 25 בנובמבר 2025 26 בנובמבר 2025 27 בנובמבר 2025 28 בנובמבר 2025 29 בנובמבר 2025
30 בנובמבר 2025 1 בדצמבר 2025 2 בדצמבר 2025 3 בדצמבר 2025 4 בדצמבר 2025 5 בדצמבר 2025 6 בדצמבר 2025