ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب
השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.
איום ראשון | ביום שני | גיום שלישי | דיום רביעי | היום חמישי | ויום שישי | ששבת |
---|---|---|---|---|---|---|
2929 באוקטובר 2023 | 3030 באוקטובר 2023 |
3131 באוקטובר 2023 | 11 בנובמבר 2023 |
22 בנובמבר 2023 |
33 בנובמבר 2023 | 44 בנובמבר 2023 |
55 בנובמבר 2023 | 66 בנובמבר 2023 |
77 בנובמבר 2023 | 88 בנובמבר 2023 |
99 בנובמבר 2023 |
1010 בנובמבר 2023 | 1111 בנובמבר 2023 |
1212 בנובמבר 2023 | 1313 בנובמבר 2023 |
1414 בנובמבר 2023 | 1515 בנובמבר 2023 |
1616 בנובמבר 2023 |
1717 בנובמבר 2023 | 1818 בנובמבר 2023 |
1919 בנובמבר 2023 | 2020 בנובמבר 2023 |
2121 בנובמבר 2023 | 2222 בנובמבר 2023 |
2323 בנובמבר 2023 |
2424 בנובמבר 2023 | 2525 בנובמבר 2023 |
2626 בנובמבר 2023 | 2727 בנובמבר 2023 |
2828 בנובמבר 2023 | 2929 בנובמבר 2023 |
3030 בנובמבר 2023 |
11 בדצמבר 2023 | 22 בדצמבר 2023 |