ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

אוקטובר 2030
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
29 בספטמבר 2030 30 בספטמבר 2030 1 באוקטובר 2030 2 באוקטובר 2030 3 באוקטובר 2030 4 באוקטובר 2030 5 באוקטובר 2030
6 באוקטובר 2030 7 באוקטובר 2030 8 באוקטובר 2030 9 באוקטובר 2030 10 באוקטובר 2030 11 באוקטובר 2030 12 באוקטובר 2030
13 באוקטובר 2030 14 באוקטובר 2030 15 באוקטובר 2030 16 באוקטובר 2030 17 באוקטובר 2030 18 באוקטובר 2030 19 באוקטובר 2030
20 באוקטובר 2030 21 באוקטובר 2030 22 באוקטובר 2030 23 באוקטובר 2030 24 באוקטובר 2030 25 באוקטובר 2030 26 באוקטובר 2030
27 באוקטובר 2030 28 באוקטובר 2030 29 באוקטובר 2030 30 באוקטובר 2030 31 באוקטובר 2030 1 בנובמבר 2030 2 בנובמבר 2030