ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

אוקטובר 2029
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
30 בספטמבר 2029 1 באוקטובר 2029 2 באוקטובר 2029 3 באוקטובר 2029 4 באוקטובר 2029 5 באוקטובר 2029 6 באוקטובר 2029
7 באוקטובר 2029 8 באוקטובר 2029 9 באוקטובר 2029 10 באוקטובר 2029 11 באוקטובר 2029 12 באוקטובר 2029 13 באוקטובר 2029
14 באוקטובר 2029 15 באוקטובר 2029 16 באוקטובר 2029 17 באוקטובר 2029 18 באוקטובר 2029 19 באוקטובר 2029 20 באוקטובר 2029
21 באוקטובר 2029 22 באוקטובר 2029 23 באוקטובר 2029 24 באוקטובר 2029 25 באוקטובר 2029 26 באוקטובר 2029 27 באוקטובר 2029
28 באוקטובר 2029 29 באוקטובר 2029 30 באוקטובר 2029 31 באוקטובר 2029 1 בנובמבר 2029 2 בנובמבר 2029 3 בנובמבר 2029