ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

אוקטובר 2028
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
1 באוקטובר 2028 2 באוקטובר 2028 3 באוקטובר 2028 4 באוקטובר 2028 5 באוקטובר 2028 6 באוקטובר 2028 7 באוקטובר 2028
8 באוקטובר 2028 9 באוקטובר 2028 10 באוקטובר 2028 11 באוקטובר 2028 12 באוקטובר 2028 13 באוקטובר 2028 14 באוקטובר 2028
15 באוקטובר 2028 16 באוקטובר 2028 17 באוקטובר 2028 18 באוקטובר 2028 19 באוקטובר 2028 20 באוקטובר 2028 21 באוקטובר 2028
22 באוקטובר 2028 23 באוקטובר 2028 24 באוקטובר 2028 25 באוקטובר 2028 26 באוקטובר 2028 27 באוקטובר 2028 28 באוקטובר 2028
29 באוקטובר 2028 30 באוקטובר 2028 31 באוקטובר 2028 1 בנובמבר 2028 2 בנובמבר 2028 3 בנובמבר 2028 4 בנובמבר 2028