ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

אוקטובר 2026
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
27 בספטמבר 2026 28 בספטמבר 2026 29 בספטמבר 2026 30 בספטמבר 2026 1 באוקטובר 2026 2 באוקטובר 2026 3 באוקטובר 2026
4 באוקטובר 2026 5 באוקטובר 2026 6 באוקטובר 2026 7 באוקטובר 2026 8 באוקטובר 2026 9 באוקטובר 2026 10 באוקטובר 2026
11 באוקטובר 2026 12 באוקטובר 2026 13 באוקטובר 2026 14 באוקטובר 2026 15 באוקטובר 2026 16 באוקטובר 2026 17 באוקטובר 2026
18 באוקטובר 2026 19 באוקטובר 2026 20 באוקטובר 2026 21 באוקטובר 2026 22 באוקטובר 2026 23 באוקטובר 2026 24 באוקטובר 2026
25 באוקטובר 2026 26 באוקטובר 2026 27 באוקטובר 2026 28 באוקטובר 2026 29 באוקטובר 2026 30 באוקטובר 2026 31 באוקטובר 2026