ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

אוקטובר 2025
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
28 בספטמבר 2025 29 בספטמבר 2025 30 בספטמבר 2025 1 באוקטובר 2025 2 באוקטובר 2025 3 באוקטובר 2025 4 באוקטובר 2025
5 באוקטובר 2025 6 באוקטובר 2025 7 באוקטובר 2025 8 באוקטובר 2025 9 באוקטובר 2025 10 באוקטובר 2025 11 באוקטובר 2025
12 באוקטובר 2025 13 באוקטובר 2025 14 באוקטובר 2025 15 באוקטובר 2025 16 באוקטובר 2025 17 באוקטובר 2025 18 באוקטובר 2025
19 באוקטובר 2025 20 באוקטובר 2025 21 באוקטובר 2025 22 באוקטובר 2025 23 באוקטובר 2025 24 באוקטובר 2025 25 באוקטובר 2025
26 באוקטובר 2025 27 באוקטובר 2025 28 באוקטובר 2025 29 באוקטובר 2025 30 באוקטובר 2025 31 באוקטובר 2025 1 בנובמבר 2025