ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب
השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.
איום ראשון | ביום שני | גיום שלישי | דיום רביעי | היום חמישי | ויום שישי | ששבת |
---|---|---|---|---|---|---|
11 באוקטובר 2023 |
22 באוקטובר 2023 |
33 באוקטובר 2023 |
44 באוקטובר 2023 |
55 באוקטובר 2023 |
66 באוקטובר 2023 |
77 באוקטובר 2023 |
88 באוקטובר 2023 | 99 באוקטובר 2023 |
1010 באוקטובר 2023 | 1111 באוקטובר 2023 |
1212 באוקטובר 2023 |
1313 באוקטובר 2023 | 1414 באוקטובר 2023 |
1515 באוקטובר 2023 | 1616 באוקטובר 2023 |
1717 באוקטובר 2023 | 1818 באוקטובר 2023 |
1919 באוקטובר 2023 |
2020 באוקטובר 2023 | 2121 באוקטובר 2023 |
2222 באוקטובר 2023 | 2323 באוקטובר 2023 |
2424 באוקטובר 2023 |
2525 באוקטובר 2023 |
2626 באוקטובר 2023 | 2727 באוקטובר 2023 | 2828 באוקטובר 2023 |
2929 באוקטובר 2023 | 3030 באוקטובר 2023 |
3131 באוקטובר 2023 | 11 בנובמבר 2023 |
22 בנובמבר 2023 |
33 בנובמבר 2023 | 44 בנובמבר 2023 |