ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

ינואר 2030
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
30 בדצמבר 2029 31 בדצמבר 2029 1 בינואר 2030 2 בינואר 2030 3 בינואר 2030 4 בינואר 2030 5 בינואר 2030
6 בינואר 2030 7 בינואר 2030 8 בינואר 2030 9 בינואר 2030 10 בינואר 2030 11 בינואר 2030 12 בינואר 2030
13 בינואר 2030 14 בינואר 2030 15 בינואר 2030 16 בינואר 2030 17 בינואר 2030 18 בינואר 2030 19 בינואר 2030
20 בינואר 2030 21 בינואר 2030 22 בינואר 2030 23 בינואר 2030 24 בינואר 2030 25 בינואר 2030 26 בינואר 2030
27 בינואר 2030 28 בינואר 2030 29 בינואר 2030 30 בינואר 2030 31 בינואר 2030 1 בפברואר 2030 2 בפברואר 2030