ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

ינואר 2029
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
31 בדצמבר 2028 1 בינואר 2029 2 בינואר 2029 3 בינואר 2029 4 בינואר 2029 5 בינואר 2029 6 בינואר 2029
7 בינואר 2029 8 בינואר 2029 9 בינואר 2029 10 בינואר 2029 11 בינואר 2029 12 בינואר 2029 13 בינואר 2029
14 בינואר 2029 15 בינואר 2029 16 בינואר 2029 17 בינואר 2029 18 בינואר 2029 19 בינואר 2029 20 בינואר 2029
21 בינואר 2029 22 בינואר 2029 23 בינואר 2029 24 בינואר 2029 25 בינואר 2029 26 בינואר 2029 27 בינואר 2029
28 בינואר 2029 29 בינואר 2029 30 בינואר 2029 31 בינואר 2029 1 בפברואר 2029 2 בפברואר 2029 3 בפברואר 2029