ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

ינואר 2027
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
27 בדצמבר 2026 28 בדצמבר 2026 29 בדצמבר 2026 30 בדצמבר 2026 31 בדצמבר 2026 1 בינואר 2027 2 בינואר 2027
3 בינואר 2027 4 בינואר 2027 5 בינואר 2027 6 בינואר 2027 7 בינואר 2027 8 בינואר 2027 9 בינואר 2027
10 בינואר 2027 11 בינואר 2027 12 בינואר 2027 13 בינואר 2027 14 בינואר 2027 15 בינואר 2027 16 בינואר 2027
17 בינואר 2027 18 בינואר 2027 19 בינואר 2027 20 בינואר 2027 21 בינואר 2027 22 בינואר 2027 23 בינואר 2027
24 בינואר 2027 25 בינואר 2027 26 בינואר 2027 27 בינואר 2027 28 בינואר 2027 29 בינואר 2027 30 בינואר 2027
31 בינואר 2027 1 בפברואר 2027 2 בפברואר 2027 3 בפברואר 2027 4 בפברואר 2027 5 בפברואר 2027 6 בפברואר 2027