ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب
השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.
איום ראשון | ביום שני | גיום שלישי | דיום רביעי | היום חמישי | ויום שישי | ששבת |
---|---|---|---|---|---|---|
3131 בדצמבר 2023 | 11 בינואר 2024 |
22 בינואר 2024 |
33 בינואר 2024 |
44 בינואר 2024 | 55 בינואר 2024 |
66 בינואר 2024 |
77 בינואר 2024 | 88 בינואר 2024 | 99 בינואר 2024 | 1010 בינואר 2024 |
1111 בינואר 2024 |
1212 בינואר 2024 | 1313 בינואר 2024 |
1414 בינואר 2024 | 1515 בינואר 2024 |
1616 בינואר 2024 | 1717 בינואר 2024 |
1818 בינואר 2024 |
1919 בינואר 2024 | 2020 בינואר 2024 |
2121 בינואר 2024 | 2222 בינואר 2024 |
2323 בינואר 2024 | 2424 בינואר 2024 |
2525 בינואר 2024 | 2626 בינואר 2024 | 2727 בינואר 2024 |
2828 בינואר 2024 | 2929 בינואר 2024 |
3030 בינואר 2024 | 3131 בינואר 2024 |
11 בפברואר 2024 |
22 בפברואר 2024 | 33 בפברואר 2024 |